lunes, 15 de diciembre de 2014

RESUM DEL TRIMESTRE

El primer trimestre ja s'acaba, faré un resum i una valoració personal de com ha anat aquests 3 mesos.

Abans de poder entrar al pqpi, vaig fer una entrevista de selecció que la vaig passar. 

Vam començar el dia 19 de septembre i recordo que aquell dia anava algo nerviós perquè no coneixia a ningú. El primer que vam fer va ser presentar-nos i ens vam ajuntar amb els nois i noies de pastisseria, també vam veure una peli que es deia el senyor de les mosques. va ser divertit perquè mes tard feiem jocs per aprendre els noms de cadascun,l'edat,gustos i aficions. Les primeres setmanes van ser una mica lleugeres, fent proves bàsiques per coneixer el nostre nivell. 

Vam crear un blog per a publicar articles tant de feina de clase com voluntaris. més endevant cadascú tenía que fer un power point explicant per a sobre coses de la seva vida: la seva familía,el seu poble, les seves aficions, gust musical etc..

La clase estava desorganitzada i no sabiem on hi era cada cosa, i el que vam fer va ser un inventari per saber quant material hi ha i quin material hi ha.


És va propossar de fer un projecte esport i tots vam votar en que es fes, Aquest projecte consisteix en un día a la setmana fer esport hora i mitja o així. Això va bé per treballar en equip.


Al segon mes, més o menys es van adelantar unes hores de hardware i van venir els dos primers professors que hem tingut. Vam estar fent clase teòrica i pràctica. De la part teòrica va ser coneixer les parts d'un ordinador, de que està compost, com és una placa base i que porta.

Es va aprendre a desmuntar i muntar un ordinador i de explicar les parts i components del ordinador. Tot això es va grabar per evaluar.


Molts ordinadors no funcionaven bé i es van reparar o cambiar per altres de nous que ens van donar. Alguns ordinadors els vam reparar per lliurar-los a un casal d'avis.
Al llarg d'aquest trimestre hem sortit d'excursió i ens han donat varies xerrades, xerrades de: drogues, sexualitat, maltractament a la dona. 

Les sortides que hem fet han estat molt bé perquè eran etretenides, vam anar al riu de Sant Vicenç dels Horts a conèixer la fauna i vegetació, a Barcelona també vam sortir a visitar l'estructura i l'história de la part romana i gótica de la ciutat.

Entrada del PQPI
Personalment la meva valoraciò d'aquests tres mesos es molt bona i positiva, i estic aprenent moltes coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario